Cheltuielile Guvernului: peste un milion euro pentru călătorii în străinătate și convorbiri la mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Guvernul a încheiat deja, aproape exclusiv prin cumpărare directă, în perioada care a trecut de la începutul anului, contracte de aproape cinci milioane lei (peste 1,1 milioane euro) pentru călătorii în străinătate, convorbiri la mobil, televiziune prin cablu, servicii de protocol pentru demnitari, bidoane cu apă şi aranjamente florale.

Contractele au fost încheiate aproape exclusiv prin cumpărare directă şi negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare la licitaţie.

Banii vor fi astfel cheltuiţi pentru administrarea şi protejarea bazei materiale destinată activităţii de reprezentare şi protocol şi servicii de telefonie mobilă pentru demnitari, precum şi pentru achiziţie de bidoane apă potabilă şi pahare de unică folosinţă, lentă tricoloră, ştampile cu autotuşare şi etichete autocolante tip hologramă.

Alţi bani vor fi scoşi din buget pentru cumpărarea de bilete de avion pe ruta Bucureşti-Bruxelles-Bucureşti, Bucureşti-Luxemburg şi Bucureşti-Geneva-Bucureşti, aranjamente florale, televiziune prin cablu, servicii de stenografiere a şedinţelor de Guvern şi de traducere simultană engleză-română şi franceză-romană, accesorii informatice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite