Mama primului-ministru îi acuză pe români că fug de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama premierului Emil Boc îi acuză pe români că fug de muncă.  Anuţa Boc a comentat la "Acces direct" decizia autorităţilor de a reduce salariile cu 25% şi a pensiilor cu 15%.

"Lumea nu vrea să mai lucre, să mai facă nimic. Să steie să doarmă! Atâta le dau părere, să doarmă până când or putea", a replicat Anuţa Boc referitor la intenţia Executivului condus de fiul său.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat săptămâna trecută că, de la 1 iunie, salariile din sectorul bugetar vor fi reduse cu 25%. De asemenea, la negocierile cu FMI, Executivul s-a angajat să taie şi pensiile cu 15%, precum şi alte îndemnizaţii sau ajutoare sociale.

Administraţia locală din satul natal al lui Emil Boc, Răchiţele, a primit 860.000 de lei pentru reabilitarea unei biserici, a căminului cultural şi a unui dispensar. Plus o sală de sport de 2,4 milioane de lei. Sătenii au auzit la televizor că ar veni nişte bani de investiţii, şi se bucură, dar totuşi nu-l iartă pe Emil Boc că vrea să le reducă pensiile. Citeşte aici un reportaj din satul natal al premierului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite