Emil Boc: Cazul lui Andrei Gheorghe, o dovadă că legea se aplică indiferent despre ce este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Gheorghe a fost implicat într-un accident rutier
Andrei Gheorghe a fost implicat într-un accident rutier

Faptul că lui Andrei Gheorghe, consilier al ministrului de Finanţe, i s-a retras permisul de conducere este o dovadă a faptului că în România se aplică legea, "indiferent despre ce este vorba", iar el va putea să-şi apere drepturile în instanţă, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.

"Este consilier al ministrului Finanţelor. Este dovada faptului că în această ţară legea se aplică indiferent despre ce este vorba. Eu nu cunosc cazul particular, am auzit despre ce este vorba. Sunt convins că în instanţă poate să-şi apere dreptul, ca orice cetăţean al României. Pentru asta am fost doritor să intru în politică, să aplicăm legea indiferent despre ce este vorba", a comentat Emil Boc, la OTV.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au înregistrat, miercuri, un dosar penal pe numele consilierului ministrului de Finanţe Andrei Gheorghe, după ce acesta a fost implicat, cu o seară în urmă, într-un accident rutier.

Andrei Gheorghe este cercetat pentru vătămare corporală şi refuz de recoltare a probelor biologice.

Tot miercuri, Andrei Gheorghe s-a prezentat la sediul Brigăzii de Poliţie a Capitalei pentru a da declaraţii în legătură cu accidentul auto.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar-şef Christian Ciocan, consilierul ministrului Finanţelor ar fi intrat cu maşina în spatele altui autoturism, la o trecere de pietoni din zona Kiseleff. Andrei Gheorghe a fost supus controlului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost ''zero'', însă a refuzat să meargă la IML pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite