Directori de la Transporturi, demişi pentru problemele create în trafic de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ninsoarea le-a creat mari probleme şoferilor
Ninsoarea le-a creat mari probleme şoferilor

Ministrul demis al Transporturilor, democrat-liberalul, Radu Berceanu, a demis doi directori din minister, dintre care unul de la CNADNR, anunţă NewsIn

Potrivit oficialului de la Ministerul Transporturilor, cei doi au fost demişi deoarece nu au reuşit să realizeze un management eficient

"Motivul pentru care i-am demis este că nu ne distrăm cu iarna şi cu problemele care apar. Nu s-au ridicat (cei doi directori demişi - n.r.) la nivelul exigenţelor, şi aici mă refer la problemele ivite în cele două zile în trafic. Este un avertisment şi pentru ceilalţi directori de regionale. Dacă voi constata probleme şi la alte regionale, toţi cei responsabili vor fi demişi. Eu ştiu că iarna nu-i ca vara, dar iarna vine în fiecare an", a precizat Berceanu.

Ministrul demis al transporturilor a explicat că i-a demis pe cei doi directori pentru management defectuos în ceea ce priveşte ţinerea sub control a drumurilor pe timp de iarnă.

Aurel Bălăjel şi Vasile Ionaşcu vor prelua interimatul pentru direcţia de întreţinere a drumurilor din CNADNR şi, respectiv, pentru conducerea Regionalei de Drumuri Bucureşti, înlocuindu-i pe cei doi directori demişi.

"Vom numi persoane cu puteri de preluare a sarcinilor: Aurel Bălăjel, actual şef serviciu întreţinere CNADNR, care va prelua interimatul pentru direcţia de întreţinere a drumurilor din cadrul Companiei de Drumuri, şi Vasile Ionaşcu, actual director adjunct la Regionala de Drumuri Bucureşti, care îl va înlocui pe Mihai Nica. S-a constatat că Regionala Bucureşti are în acest moment cele mai multe probleme. De exemplu, ieri (marţi - n.r.) secţiunea de la Urziceni până la Buzău trebuia închisă, iar directorul Regionalei Bucureşti nu a luat măsura necesară", a spus directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Dorina Tiron.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite