O femeie a condus, sub influenţa drogurilor, cu 250km/h o maşină în care se aflau cei trei copii ai săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O urmărire ca în filme s-a petrecut pe Autostrada Soarelui, unde o şoferiţă care conducea cu 250km la oră, a fost oprită cu greu de poliţişti. Femeia conducea sub influenţa drogurilor maşina în care se aflau şi cei trei copii ai acesteia. 

O şoferiţă care conducea un Mercedes cu peste 200 km la oră pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, a traversat rapid Capitala şi a intrat la fel de grăbită pe Autostrada Soarelui. Şoferiţa a fost prinsă la intrare în Călăraşi, după ce a trecut de mai multe baraje ale poliţiei, a declarat, pentru NewsIn, şeful Poliţiei Autostrăzi, comisarul George Grigore.

Mai citiţi şi:
Constanţa: Urmărire ca în filme aproape de frontiera româno-bulgară

UPDATE Potrivit poliţiştilor de la Poliţia Rutieră, testul antidrog a arătat că femeia consumase un derivat de opium, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru consum de droguri.

Şeful Poliţiei Autostrăzi a mai declarat că fratele femeii respective a sunat la 112, spunând că aceasta este bolnavă psihic. "Fratele a declarat că femeia şi-a închis în casă soţul, un cetăţean japonez, i-a luat cheile, i-a luat maşina şi pe cei trei copii minori de 4, 5 şi respectiv 7 ani şi a fugit", a precizat Grigore.

"Noi aveam şi o acţiune cu radarul la kilometrul 20 pe Autostrada Bucureşti - Cernavodă şi aceasta a fost identificată şi filmată, în jurul orei 13,45, cu viteza de 195 km la oră. I s-a făcut semnalul regulamentar de oprire, iar aceasta nu a vrut să oprească, chiar a accelerat. S-a trecut în urmărirea ei, s-a circulat cu o viteză de peste 200 la oră, chiar echipajul de poliţie a pierdut maşina respectivă din raza vizuală, în condiţiile în care maşina noastră mergea cu aproximativ 240 de km la oră.

La ieşirea de pe autostradă, un alt echipaj de poliţie a aşteptat-o şi a făcut semnalul regulamentar de oprire. Acesta, dacă nu se ferea, se producea un accident. Dădea peste poliţist. A ieşit de pe autostradă şi a continuat Drumul Naţional 3, spre Călăraşi. După ce am pornit în urmărirea ei, am primit informaţia că în autovehicul se află cei trei copii minori", a povestit Grigore.

Femeia a fost oprită la intrarea în Călăraşi, unde avusese loc un accident şi traficul era blocat total, însă la ieşirea de pe autostradă, spre Lehliu a intrat cu maşina în parapeţii laterali.

Şeful Poliţiei Autostrăzi a spus că nu se poate vorbi cu persoana respectivă şi că au fost chemată salvarea
, pentru a-i administra calmante. "Chiar am sesizat şi Protecţia Copilului, pentru a veni la faţa locului. Noi nu am mai lăsat-o să conducă şi chiar vom face nişte verificări privind unitatea de asistenţă medicală, care a efectuat examenul respectiv de specialitate, pentru a vedea dacă a comunicat poliţiei faptul că persoana respectivă mai este aptă de a conduce autovehicule", a spus şeful Poliţiei Autostrăzi.

Femeia va rămâne fără permis de conducere pentru depăşirea vitezei legale şi fiindcă nu a oprit la semnalele poliţiştilor. De asemenea, Poliţia va investiga cazul femeii care şi-ar fi răpit copiii de acasă.


REALITATEA.NET - Femeia care a rulat cu 250 km pe oră a fost depistată drogată cu un derivat de opium. VEZI VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite