Un mort, un dispărut şi un rănit într-un accident de căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din localitatea timişeană Uihei, care se întorceau cu căruţa din şandra, s-au răsturnat, ieri după-amiază, într-o baltă adâncă de aproape doi metri, incident în urma

Trei bărbaţi din localitatea timişeană Uihei, care se întorceau cu căruţa din şandra, s-au răsturnat, ieri după-amiază, într-o baltă adâncă de aproape doi metri, incident în urma căruia unul dintre ei a murit pe loc, altul a fost dat dispărut, iar al treilea a fost dus în stare gravă la spital.
Martorii cred că bărbaţii erau băuţi şi au vrut să scurteze drumul spre casă, motiv pentru care au pornit pe câmp, pe o scurtătură. Din cauza ploilor, însă, s-a format o baltă, iar oamenii nu au evitat-o, crezând, probabil, că apa nu este atât de adâncă. La mijlocul bălţii, când au simţit că se răstoarnă, au strigat după ajutor, iar doi localnici din Uihei, care erau la arat, au sărit imediat să-i scoată.
"I-am auzit cum strigă. Ne-am dus să vedem. Erau cu căruţa în apă, abia se mai vedeau. Pe unul l-am scos, dar nu mai sufla", a declarat unul dintre săteni. Un altul încă mai respira când a fost scos din apă, el fiind dus la spital, iar cel de-al treilea bărbat căzut în apă era căutat în continuare aseară. La faţa locului au sosit o ambulanţă, pompieri şi poliţişti. Un scafandru a intrat în baltă să-l caute pe bărbatul dispărut, iar anchetatorii încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite