VIDEO DEZBATERE OK! România: Care nuntă a fost mai frumoasă, cea a prinţului William sau cea a prinţului de Monaco?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Middleton şi prinţul William au avut parte de "nunta secolului"
Kate Middleton şi prinţul William au avut parte de "nunta secolului"

Elena Stoichiţă, redactor Şef la revista OK România, vă invită să urmăriţi o dezbatere depre nunţile regale, pe adevarul.ro.

Irina Margareta-Nistor şi Catinca Roman vorbesc despre stilurile vestimentare comparând nunta prinţului William cu cea a prinţului de Monaco.

Referitor la mişcarea de masă a canalele media care s-au înghesuit să transmită cu lux de amănunte cele două nunţi regale, Irina Margareta-Nistor, critic de film, a spus că este foarte bine şi normal să avem ocazia să vedem aşa ceva: "E cu totul altcevă să trăieşti momentul respectiv dacât să-l vezi după ani de zile în documentare TV."

Din perspectiva modei, a stilului şi trendurilor, Catinca Roman a spus că nunţile i s-au părut interesante ca fenomen social şi din punct de vedere a ceea ce au creat. "După cum bine stiţi rochia miresei, inelul şi voalul au creat adevărate revoluţii şi mişcări de masă pentru că s-au replicat în foarte multe copii. Lumea şi a comandat lucruri în genul respectiv".

Nunta prinţului William s-a desfăşurat sub o notă de simplitate ţinând cont de situaţia economică a Angliei. În timp ce nunta prinţului de Monaco a mers pe lux specific pentru o casa regală, spune Catinca Roman

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite