Arterele principale din Bucureşti, închise la ora 00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu

Primarul generala al Capitalei, Sorin Oprescu a anunţat că arterele principale din Capitală se închid în această noapte pentru cel mult o oră pentru deszăpezire. Utilajele vor intra şi pe străzile laterale în limita posibilităţilor.

"În momenul de faţă în Bucureşti se circulă, deşi s-a depus încă un strat de zăpadă. La ora 00 vrem să închidem arterele principale pentru cel mult o oră ca mâine dimineaţă să putem circula în condiţii decente. Estimăm că până la orele zero să se întoarcă şi bucureştenii de la munte. Mâine de dimineaţă încercăm să intrăm cu utilajele mici şi pe străzile laterale", a spus primarul general al Capitalei la Realitatea TV.

"Închderea porneşte la ora 00 din toate sectoarele, în funcţie de lungimea bulevardului respectiv", a declarat Sorin Oprescu.

În Germania 40% din străzi sunt sparte în urma ninsorilor abundente, potrivit unui raport citat de primarul general, Sorin Oprescu.

"Corpul de control o să meargă la instituţiile publice, iar cu utilajele mici intrăm pe străzile mici", a mai spus Oprescu.

Există posibilitatea ca unele străzi care nu intră sub autoritatea Primăriei Generale a Capitalei să nu poată fi trimise utilaje de către primăriile de sector. În acest sens primarul general a dat asigurări că se va ocupa şi de aceste probleme.

"S-a întâmplat în sectorul 5, iar noi ne-am mobilizat pentru a ajuta oamenii de acolo pentru că ei nu au nicio vină. Banii se recuperează prin amenzi. Oamenii de la ADP de acolo nu au nicio vină,  au utilaje insuficiente", a mai spun Oprescu.

"Pe primul palan au fost salvarea şi spitalele, iar pe planul doi şcolile" a mai spus Oprescu la Realitatea TV.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite