Un grup de 12 infractori, specializat în furturi, a fost destructurat de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un grup de 12 infractori, specializat în furturi, a fost destructurat de poliţie
Un grup de 12 infractori, specializat în furturi, a fost destructurat de poliţie

Poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat marţi 22 de percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, fiind identificate 12 persoane suspectate de apartenenţa la un grup organizat, specializat în furturi de şi din case de bani, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit Centrului de Informare şi Relaţii Publice al IGPR, cele 12 persoane, împreună cu alte şase arestate anterior, la Curtea de Argeş, sunt cercetate pentru furt calificat în mai multe dosare înregistrate la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi instrumentate de poliţişti sub coordonarea procurorilor.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că membrii acestei grupări infracţionale au acţionat pe raza judeţelor Călăraşi, Tulcea, Giurgiu, Brăila şi Argeş.

Mai citiţi şi:


Percheziţiile au fost efectuate în baza autorizaţiilor emise de către Judecătoria Sector 5 Bucureşti, fiind puse în executare 12 mandate de aducere, emise pe numele a tot atâtea persoane suspectate de constituire într-un grup infracţional organizat şi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Cei în cauză au fost reţinuţi de ofiţeri ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, împreună cu poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Călăraşi şi de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, sprijiniţi de echipe de intervenţie şi de lucrători ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite