Oradea: 17 amenzi pentru depozitarea gunoaielor pe spațiul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: 17 amenzi pentru depozitarea gunoaielor pe spațiul public
Oradea: 17 amenzi pentru depozitarea gunoaielor pe spațiul public

Polițiștii comunitari orădeni au aplicat luna aceasta 17 amenzi pentru depozitarea gunaoielor și molozului în locuri nepermise.

Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 6.800 lei. Cetățenii prinși au depozitat moloz rezultat din reamenajarea apartamentelor sau deșeuri menajere în zona gării orădene pe Strada Ecaterina Teodoroiu, în Nufărul pe străzile Ciheiului, Agricultorilor și Lăcrimioarelor, și în cartierul Episcopia Bihor pe strada Căpșunilor.

Din luna august, când Poliția Comunitară a preluat monitorizarea  salubrizării menajere, au fost aplicate 67 de amenzi în valoare de 26.950 de lei.


„Cetăţenii care realizează lucrări de reamenajare a locuinţelor sunt rugaţi să solicite operatorului de salubritate RER Ecologic Service containere pentru depozitarea molozului,  la numărul de telefon 0259/433-195. Persoanele care încep lucrări de construcţie sunt obligate ca premergător obţinerii autorizaţiei, să încheie contract de salubritate cu RER Ecologic Service”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Cei care nu respectă aceste prevederi și sunt prinși depozitând deșuri pe spațiul public riscă amenzi între 300 și 1000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite