Craiova: Şi-a ucis iubita pentru a scoate demonii din ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui bar din Craiova şi-a înjunghiat concubina în inimă

Bărbatul de 37 de ani a cărat coşciugul în bar, după care s-a aşezat liniştit la o masă. Conform anchetatorilor, bărbatul a înjunghiat-o pe Florina Mihai, de 35 de ani,  de mai multe ori, una din lovituri fiind în inimă. În plus, cadavrul prezintă şi urme de strangulare.
Martorii susţin că femeia era îmbrăcată în pijamale, iar criminalul le-a cerut să o îmbrace. „Eu i-am pus pantofii în picioare. Era în pijamale. Nicu avea într-o plasă hainele cu care îşi dorea ca Flori să fie îmbrăcată“, a spus Ecaterina Şchiopu.
Angajaţii susţin că bărbatul le-a explicat că a adus sicriul în bar pentru a-i face pomana iubitei sale. Ion Mihai, tatăl victimei, a povestit că Nicu se purta ciudat de câteva luni, vorbea obsesiv de Diavol şi spunea că va comite o faptă rea. Omul bănuieşte că bărbatul ar fi intrat într-o sectă. Şi prietenii lui Nicu îşi amintesc că acesta a făcut parte dintr-un cult satanist, însă în tinereţe. 

Criminalul spune că iubita sa era posedată


Astăzi, Nicu Palici a fost reţinut pentru audieri. El le-a vorbit procurorilor despre Apocalipsă şi le-a mărturisit că a ucis-o pe iubita sa pentru că intraseră demonii în ea. „Inculpatul este incoerent, iar în declaraţia dată vorbeşte despre Apocalipsă, demoni, Rai şi Iad. El va fi supus unei expertize psihiatrice“, au spus anchetatorii.  
Nicu şi Flori se gândeau să îşi oficializeze relaţia pe care o aveau de cinci ani. „Mie nu mi-a spus niciodată că are probleme cu Nicu. Eu ştiu doar că se înţelegeau bine, iar împreună aveau un magazin şi un pub. Îşi doreau să se căsătorească şi să facă un copil“, a spus mătuşa tinerei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite