700 de datornici, gata de execuţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furnizorul de căldură din Vaslui, Termica SA, intenţionează să execute silit peste 700 de proprietari de apartamente, din cauza facturilor restante. Termica i-a acţionat în judecată

Furnizorul de căldură din Vaslui, Termica SA, intenţionează să execute silit peste 700 de proprietari de apartamente, din cauza facturilor restante.

Termica i-a acţionat în judecată pe aceştia, din cauza datoriilor care variază de la 3.000 la 30.000 de lei. Un vasluian şi-a pierdut deja locuinţa, iar alte zece dosare sunt în pronunţare.

Nu au primit căldură

Datornicii susţin că pretenţiile Termica sunt nejustificate, întrucât ei nu au primit căldură. Sistemul de distribuţie al agentului termic este vechi de peste 30 de ani, iar pierderile de pe traseu au redus aproape de zero cantitatea de căldură din locuinţe. Acest fapt este recunoscut şi de directorul Termica.

"Este adevărat că sistemul este vechi şi că au fost pierderi mari pe traseu, însă în loc să vină să reclame, ei s-au debranşat ilegal, fără să ne anunţe. Am încercat şi alte metode de a încasa banii de la populaţie, dar nu am făcut nimic cu mersul din uşă-n uşă, aşa că am trecut la executări silite", a spus Răşcanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite