S-a împuşcat în cap din cauza datoriilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a împuşcat  în cap din cauza datoriilor
S-a împuşcat în cap din cauza datoriilor

Un om de afaceri din Bacău a fost găsit împuşcat în cap, vineri dimineaţă, în curtea firmei sale. Anchetatorii spun că sunt siguri că e vorba de o sinucidere şi pun gestul pe seama problemelor financiare prin care trecea bărbatul.

 Neculai Rosetti a plecat de acasă vineri dimineaţa, la ora 6.00, şi s-a îndreptat, ca de obicei, către sediul firmei Rosetti, aflat pe strada Tineretului din municipiul Bacău. La ora 7.00, un angajat venit la lucru l-a găsit pe bărbat mort, într-o baltă de sânge, cu o puşcă de vânătoare alături.

Procurorii susţin că toate indiciile conduc la concluzia că bărbatul s-a sinucis. „Persoana a plecat de acasă la ora 6.00. Ajuns la societate, a luat arma de vânătoare, a proptit-o în podea, apoi şi-a aşezat capul în dreptul capătului ţevii şi a apăsat pe trăgaci“, a precizat procurorul Felix Bănilă, de la Parchetul de pe lângă Tribunal.

Potrivit acestuia, ultima persoană cu care a vorbit Neculai Rosetti a fost fiul său, care l-a sunat după ce bărbatul plecase către firmă. Anchetatorii au mai precizat că firma pe care o conducea Rosetti se confrunta cu probleme financiare. Patronul firmei băcăuane avea puşca de vânătoare de un an şi deţinea permis de port-armă vizat la zi.

Cei care îl cunoşteau pe patronul firmei Rosetti nu şi-ar fi imaginat că acesta este în stare să-şi pună capăt zilelor. Comisarul Liviu Atanasiu, şef serviciu Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău îl cunoştea pe omul de afaceri şi nu şi-a imaginat niciodată că va face un asemenea gest.

„Era un om liniştit, cumpătat şi cu simţul umorului. Dacă nu ar fi avut aceste calităţi, nu ar fi primit permisul de port armă“, a declarat comisarul Liviu Atanasiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite