A dansat cu Madonna, acum vine în România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maestra street dance-ului, coregrafa suedeză Yeya, va susţine un seminar. Astăzi, între orele 15.30 şi 21.00, şi mâine, între orele 08.30 şi 14.30, la sala de sport a Şcolii Generale nr.

Maestra street dance-ului, coregrafa suedeză Yeya, va susţine un seminar.

Astăzi, între orele 15.30 şi 21.00, şi mâine, între orele 08.30 şi 14.30, la sala de sport a Şcolii Generale nr. 45 "Titu Maiorescu" (din Calea Dorobanţilor 163) Jejja Ekstrom, cunoscută sub numele de Yeya,
va susţine un workshop pentru pasionaţii dansului.

După ce a lucrat alături de dansatorii Madonnei din "Confession Tour", StreetBeat Dance School o are pe Yeya invitată pentru "Check my style" Workshop, un seminar de dans de două zile bazat pe trei stiluri noi de dans: New Style, House, Lyrical, ce va fi completat cu lecţii de Dancehall ţinute de către Mircea Ecxarcu, instructor la StreetBeat.


Coregrafa are o experienţă de 13 ani

Primul weekend al noului an aduce în Bucureşti o coregrafă deosebit de apreciată de către specialiştii dansului noii generaţii. De mai bine de 13 ani, Yeya predă cursuri de dans într-un stil care nu a mai fost întâlnit la workshopuri specializate, atât în Europa, cât şi peste Ocean. Fiind unul dintre cei mai în vogă instructori/coregrafi de hip-hop din lume la ora actuală, suedeza este recunoscută pentru creativitatea şi îndrăzneala coregrafiilor sale.

La capitolul experienţă, coregrafa de talie internaţională se poate lăuda şi cu faptul că predă şi la "Boogiezone" din Los Angeles, pentru cea mai mare comunitate de dans din Statele Unite ale Americii.

Preţul şedinţelor variază între 30 şi 170 de lei


De asemenea, organizatorii au anunţat că, în limita locurilor libere, doritorii se pot înscrie şi la faţa locului. Workshopul se adresează atât dansatorilor profesionişti, cât şi amatorilor care doresc să înveţe câte ceva. Participanţii trebuie să plătească între 30 şi 170 de lei, în funcţie de numărul şedinţelor pe care le vor face.


StreetBeat Dance School este una dintre cele mai apreciate şcoli de street dance din România şi
este primul organizator de workshopuri profesioniste. Prin acest tip de evenimente, StreetBeat contribuie la dezvoltarea profesionalismului acestui sport la noi în ţară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite