UPDATE Dan Diaconescu a refuzat să răspundă întrebărilor procurorilor DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul OTV s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul DNA, pentru a da declaraţii în legătură cu ultima acuzaţie de şantaj şi ameninţare. Potrivit procurorilor anticorupţie, Dan Diaconescu ar fi cerut 100.000 de euro omului de afaceri Paul Petru Ţârdea, faptă în care ar fi implicat şi fostul director al publicaţiei "Atac la persoană", Mihai Ghezea.

UPDATE 11.00 Dan Diaconescu a părăsit sediul DNA la aproximativ o oră de când a ajuns în faţa procurorilor anticorupţie. Patronul OTV a refuzat să dea declaraţii în legătură cu ultimele acuzaţii de şantaj şi ameninţare aduse de procurorii anticorupţie.

Diaconescu a explicat că nu va oferi nicio declaraţie până ce procurorii DNA nu-i vor prezenta concret infracţiunea de şantaj de care este acuzat.

09.45 Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantul lui Dan Diaconescu, a declarat, joi, că, în aprilie 2005, Mihai Ghezea, care era şi colaborator la OTV, l-ar fi şantajat şi ameninţat pe omul de afaceri Paul Petru Ţârdea, cerându-i o 100.000 de euro, din care ar fi primit 4.500 de euro.

Joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, s-a prezentat şi fostul director al publicaţiei "Atac la persoană", pus sub învinuire în dosarul OTV.

Anchetatorii DNA au făcut, miercuri, o percheziţie la sediul OTV din cartierul Militari, unde au ridicat toate contractele acestei societăţi încheiate în 2005, informează Mediafax. Procurorii au solicitat două casete conţinând înregistrarea a două emisiuni, din 11 şi 12 aprilie 2005, şi au căutat un contract de publicitate din 2005.

Negăsind nici casetele şi nici contractile în cauză, reprezentanţii DNA au decis ridicarea tuturor contractelor încheiate în acel an de OTV.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite