Covasna: Poliţia a anihilat o bandă de spărgători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii covăsneni au anihilat o bandă de tineri care a spart, în ultimele trei luni, 25 de autoturisme, furând bunuri în valoare de circa 20.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Dumitru Ungureanu, a precizat că doi din cei patru tineri au fost prinşi în flagrant în timp ce operau într-o parcare din Sfântu Gheorghe.

Extinzând cercetările, poliţiştii au ajuns la concluzia că, împreună cu alţi doi tineri, aceştia au spart în ultimele trei luni 25 de autoturisme din care au furat tot ce au găsit, de la truse de scule, piese auto, capace de roţi, proiectoare de ceaţă, huse de scaune şi până la detectoare radar, aparate GPS, amplificatoare de sunet, radio-cd-uri şi boxe auto, anunţă Agerpres.

În majoritatea cazurilor, tinerii au intrat în maşini folosindu-se de chei potrivite, dar au existat şi situaţii în care au profitat de faptul că portierele autoturismelor erau neasigurate.

Bunurile în valoare de circa 20.000 de lei au fost recuperate şi parţial au fost restituite păgubiţilor. În 15 cazuri nu se cunosc părţile vătămate, întrucât acestea nu au făcut plângeri la Poliţie.

Cei patru tineri, având vârsta cuprinsă între 18 şi 20 de ani, sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite