Hunedoara: Un profesor filmat în timp ce a hărţuit sexual o elevă continuă să predea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Un profesor filmat în timp ce a hărţuit sexual o elevă continuă să predea
Hunedoara: Un profesor filmat în timp ce a hărţuit sexual o elevă continuă să predea

Conducerea Liceului teoretic „Avram Iancu” din Brad a anunţat în această dimineaţă că a demarat o anchetă internă, după ce un profesor de matematică din instituţie, Stelian Circo, a fost filmat în timp ce a hărţuit sexual o elevă de clasa a XI-a, care s-a prezentat, în această vară, la examenul de corigenţă.

Citeşte şi:

Hunedoara: SPECIAL Prostituţie cu pistolul la tâmplă

„Am văzut înregistrarea în care apare profesorul şi eleva. El a negat acuzaţiile de hărţuire sexuală care i-au fost aduse. În schimb, eleva aflată în prezent în clasa a XII-a, este foarte afectată”, a declarat Dalia Ştefan, directorul adjunct al colegiului din Brad. Părinţii elevei au anunţat că vor depune o plângere penală împotriva profesorului.

Şi-ar putea pierde locul de muncă
Inspectorul adjunct Alexandru Lăutaru, de la Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, a afirmat că Stelian Circu, în vârstă de 60 de ani, ar putea fi exclus din învăţământ. „Profesorul va apărea în comisia de abateri disciplinare. În funcţie de rezultatele anchetei, sancţiunea în acest caz ar putea merge până la desfacerea contractului de muncă al cadrului didactic”, a declarat în această dimineaţă, pentru Adevărul de Seară, adjuctul şefului Inspectoratului Şcolar Hunedoara.

„Până în prezent, părinţii elevei nu au depus plângere la Poliţia municipiului Brad, împotriva profesorului pe care îl acuză de hărţuire sexuală”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite