Salarii în Ministerul Comunicaţiilor: Femeie de serviciu în SNR: 3.249 de lei/ statistician: 1.201 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de serviciu din cadrul Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR), companie de stat din subordinea Ministerului Comunicaţiilor, a câştigat în luna aprilie a acestui an peste 3.200 de lei, în timp ce un statistician a avut un venit net de doar 1.201 de lei.

Acelaşi salariu de 1.201 de lei îl primeşte şi un şef serviciu din SNR, în timp ce un economist şi un analist programator încasează şi mai puţin: 1.180 de lei pe lună.

Aceste sume reprezintă veniturile cele mai mici din cadrul SNR. Totodată, salariile vizează aproximativ zece posturi, în timp ce restul funcţiilor prezentate în cele 33 de pagini ale documentului privind situaţia veniturilor nete din aprilie 2010, din SNR, depăşesc 2.000 de lei.

Femeii de serviciu care a câştigat 3.249 de lei i se alătură un fochist cu 3.176 de lei venit lunar, şi un muncitor necalificat cu 2.914 de lei. Cel mai mare venit net din SNR a aparţinut, în aprilie 2010, unui şef serviciu care a luat 24.948 lei.

În ceea ce priveşte salariile din Ministerul Comunicaţiilor, cel mai mare venit lunar a aparţinut unui director general adjunct - 5.653 de lei, depăşind salariul ministrului Comunicaţiilor - 5.380 de lei.

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a afişat, marţi, veniturile nete aferente lunii aprilie din acest an atât pentru personalul din minister, cât şi în cazul angajaţilor din instituţiile care funcţionează în subordinea sau în coordonarea MCSI şi la companiile unde statul este acţionar majoritar prin intermediul ministerului Comunicaţiilor, respectiv SNR (Radiocom) si Poşta Română.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite