Comisarul european pentru impozitare şi antifraudă, în vizită în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul european pentru impozitare şi uniune vamală, audit şi antifraudă Algirdas Šemeta se află, joi, în vizită în România. Printre oficialii români care se vor întâlni cu Šemeta se numără şi ministrul Finanţelor Gheorghe Ialomiţianu. Temele de dezbatere din agenda de astăzi vizează atât măsurile luate de statul român pentru a combate fraudele şi neregulile cu fonduri UE, cât şi strategia în domeniul TVA-ului.

Comisarul european Algirdas Šemeta îşi va prezenta, joi, agenda pentru anul 2011 privind impozitarea, în cadrul unei vizite în România.

Problema de absorbţie a fondurilor Uniunii Europene de către România este în vizorul oficialului de origine lituaniană, care va purta discuţii cu autorităţile române despre combaterea fraudelor şi a neregulilor în domeniul fonduri UE. Dezbaterile vor viza şi strategia în domeniul TVA-ului, baza de impozitare corporatistă consolidată comună sau impozitarea sectorului financiar, informează Agerpres.

Printre oficialităţile române prezente la reuniunea cu Šemeta se numără şi ministrul finanţelor publice Gheorghe Ialomiţianu, şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor, Radu Mărginean, şi şeful Departamentului pentru Luptă Antifraudă, Claudiu Dumitrescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite