Fost comisar de Mediu, judecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Căşuneanu, fost şef al Gărzii de Mediu Suceava, împreună cu un funcţionar al aceleiaşi instituţii, un consilier judeţean PDL şi un om de afaceri local au fost trimişi în judecată

Adrian Căşuneanu, fost şef al Gărzii de Mediu Suceava, împreună cu un funcţionar al aceleiaşi instituţii, un consilier judeţean PDL şi un om de afaceri local au fost trimişi în judecată de procurorii Departamentului Naţional Anticorupţie.

Căşuneanu este acuzat că în 2006 a aprobat cumpărarea unei clădiri pentru suma de 1,78 milioane de lei de la omul de afaceri Pavel Pădure, şi el inculpat în acelaşi dosar.

Cu doar o săptămână înainte, Pădure cumpărase acel imobil cu doar 600.000 de lei. Altfel spus, acesta a obţinut în câteva zile un profit „curat” de 100%, pe socoteala statului. Ulterior, clădirea cumpărată a devenit sediul Gărzii Regionale de Mediu şi al Comisariatului Judeţean de Mediu.

Căşuneanu va fi judecat pentru abuz în serviciu, iar celelalte persoane inculpate pentru complicitate la această infracţiune.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite