Se încinge atmosfera în cluburile de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localurile de la malul mării îşi pregătesc programul pentru acest sezon estival, anunţând o vară incendiară. Astăzi şi mâine sunt programate petreceri de deschidere în majoritatea cluburilor. Mii de turişti sunt aşteptaţi pe litoral, mai ales că meteorologii au anunţat vreme caldă.

Pentru a atrage cât mai mulţi tineri, managerii cluburilor au anunţat tot felul de petreceri, concursuri şi concerte. În Clubul Crush din Mamaia, spre exemplu, aseară a cântat trupa Holograf, iar astăzi este anunţat un show incendiar, la pupitrul de mixaj aflându-se DJ-iţa topless Baby Rose. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Şi Clubul Gossip se redeschide în acest weekend, iar în program este un concert al trupei Fly Project. Acelaşi club îşi deschide porţile şi în Costineşti, invitaţi speciali fiind DJ Sava şi DJ Rynno.

La Clubul Bamboo, petrecerea începe tot astăzi, de la ora 23.00. Biletul costă 50 de lei, iar fetele au intrarea liberă. Pentru a sta la masă, petrecăreţii trebuie să consume băutură de cel puţin 600 - 700 de lei. 

În Neptun, tinerii se pot distra în Club Vision, unde biletul de intrare costă 30 de lei.

Şi Vama Veche este pregătită să întâmpine turiştii. „Tot este deschis în Vamă: hoteluri, restaurante şi barurile de pe plajă“, a declarat Sorin Rădulescu, patronul complexului Bibi.

Weekend cu tarife mici

În Vamă, preţurile la cazare sunt menţinute la nivelul anului trecut. Spre exemplu, o cameră simplă de hotel costă 60 de lei, iar una cu baie, aer condiţionat şi internet, 90 de lei. „Berea costă între 4 şi 10 lei. La mâncare am mai scăzut preţurile. Sunt cu 20% mai mici decât astă-vară“, a precizat Sorin Rădulescu.

În toate staţiunile rămâne valabil programul „Litoralul Pentru Toţi”. Preţurile la cazare pornesc de la 200 de lei, pentru un sejur la hotelurile de 3 stele, 500 de lei la cele de 4 stele şi 700 de lei la unităţile de lux. Hotelierii spun că au deja rezervări pentru 5.000 de turişti numai în staţiunea Mamaia. Acesta este, practic, penultimul weekend la preţuri promoţionale. Din 15 iunie, tarifele la cazare vor creşte cu până la 30%.

Oamenii legii s-au mobilizat în aşteptarea clubberilor, mai ales că litoralul devine un nucleu al traficului de droguri pe perioada sezonului estival, după cum aprecia­ză specialiştii de la  Brigada Antidrog.

Cu ochii-n patru

Şeful Brigăzii Antidrog Constanţa, Aurelian Pavel, a spus că dependenţii de droguri preferă pastilele de Ecstasy, care „se distribuie, în principal, în cluburile unde se ascultă muzică house“.

Chiar înainte de 1 mai, reprezentanţii Brigăzii au reuşit să identifice locurile preferate de dealerii de substanţe stupefiante, dar şi preferinţele consumatorilor: este vorba despre cluburile unde se ascultă muzică rock, house sau dance, printre „preferate” fiind cluburile La Mania, Crystal, Gossip şi plaja Kudos din Mamaia.

Plajă monitorizată

Direcţia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a anunţat, ieri, că va monitoriza plaja Modern din Constanţa cu ajutorul cameror web şi va fotografia autovehiculele aflate pe plajă. Inspectorii DADL îndeamnă cetăţenii care văd maşini parcate pe plajă să le fotografieze şi să le trimită imaginile la adresa de e-mail dispecer@dadl.rowater.ro. Amenzile sunt între 10.000 şi 20.000 de lei.

Muzeele trec la programul de vară

Activitate intensă se anunţă şi la muzee, care se pregătesc să primească turişti după un program prelungit, în medie cu două ore. Astfel, Muzeul Naţional de Istorie şi Arheologie Constanţa este deschis zilnic, între orele 8.00 şi 20.00, biletul de intrare fiind 5 lei pentru elevi şi 10 lei pentru adulţi.

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Acvariul, este deschis între orele 9.00 şi 20.00, iar la Delfinariu  au loc reprezentaţii de la orele 11.00, 15.00 şi 19.00. Biletele costă 4 lei sau 9 lei.  Au rămas la vechiul orar, 9.00 şi 17.00, Muzeul Marinei Române şi Muzeul de Artă Populară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite