Să ciocănim ouă la Ciocăneşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Cultură din Ciocăneşti, judeţul Suceava, organizează, în acest weekend, Festivalul Naţional al Ouălor Încondeiate, un eveniment dedicat tradiţiilor româneşti. După chemarea

Casa de Cultură din Ciocăneşti, judeţul Suceava, organizează, în acest weekend, Festivalul Naţional al Ouălor Încondeiate, un eveniment dedicat tradiţiilor româneşti. După chemarea sătenilor cu toba (între orele 7.00 şi 9.00), în localitate vor fi aşezate standurile, va fi o paradă de porturi tradiţionale şi va fi prezentat "Oul uriaş".

Apoi, va urma deschiderea oficială a festivalului, care este urmată de o expoziţie, un concurs de ouă încondeiate şi unul de încondeiat ouă, precum şi o competiţie gastronomică cu preparate din ouă.

Seara de astăzi va fi încheiată în acorduri folclorice şi focuri de artificii, urmate de un Bal al Festivalului şi al Mărţişorului. Mâine, după expoziţia cu vânzare a produselor tradiţionale din ouă, va fi un spectacol oferit de Ansamblurile folclorice "Bucovina", "Brăduleţul", "Pojorâta" şi "Bistriţa Aurie", precum şi câteva recitaluri susţinute de Călin Brătianu, Andrada şi Aurel Moldoveanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite