Întârzieri de 100 de minute pentru trenurile blocate de câţiva copaci căzuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul feroviar a fost întrerupt, luni seară, pe mai multe secţii de circulaţie, după ce mai mulţi copaci s-au prăbuşit în gabaritul căii ferate, din cauza intemperiilor care au avut loc în mai multe zone ale ţării. Până la reluarea circulaţiei, mai multe trenuri de călători, aflate în parcurs, staţionează în staţiile adiacente, acumulând întârzieri de peste 100 de minute, informează CFR Călători.

"Echipe de intervenţie feroviare sunt pe teren şi lucrează la deblocarea liniilor ferate afectate pentru redeschiderea traficului în cel mai scurt timp şi desfăşurarea circulaţiei în condiţii normale", se arată în comunicatul emis de CFR.
 
Circulaţia a fost întreruptă pe Regionala Braşov,  în jurul orelor 21.33, fiind lipsă tensiune în linia de contact din cauza copacilor căzuţi între staţiile Ditrău – Subcetate Mureş (secţia de circulaţie Braşov – Deda – Târgu Mureş). Până la revenirea tensiunii în linia de contact şi deblocarea linei de copacii prăbuşiţi, sunt afectate trenurile :

- Rapid 406-1 „Corona” Braşov – Budapesta, care staţionează în Gheorghieni din jurul orei 21.50
- Personal 4015 Braşov – Topliţa, care staţionează în Gălăuţaş din jurul orei 21.30
 
Pe Regionala Iaşi, circulaţia s-a întrerupt în jurul orei 21.50 între staţiile Argestru – Iacobeni (secţia de circulaţie Vama – Floreni), fiind afectat trenul Accelerat 1654 Vatra Dornei – Bucureşti Nord care  staţionează în Vatra Dornei, de la ora 21.51.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite