Craiova: Un tânăr este cercetat de poliţie pentru uz de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Un tânăr este cercetat de poliţie pentru uz de armă
Craiova: Un tânăr este cercetat de poliţie pentru uz de armă

Un tânăr din Craiova este cercetat de poliţişti pentru uz de armă, după ce marţi seară a tras un foc de armă în aer pentru a speria mai mulţi adolescenţi cărora le sărise în curtea unui vecin mingea cu care se jucau pe stradă, transmite Mediafax.

Mai mulţi tineri se jucau, marţi seară, pe strada Slănic din Craiova, când la un moment dat le-a sărit mingea în curtea unei casei. Tinerii, care au vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, au început să strige la poarta imobilului pentru a-şi recupera mingea de la proprietarul casei. Din curtea vecină a ieşit însă Ionuţ Constantinescu (27 ani), din Craiova, care a tras un foc de armă în aer pentru a-i speria pe copii.

La faţa locului au ajuns poliţiştii Secţiei 1 Craiova şi de la Biroul Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice (AEST), care l-au ridicat pe bărbatul care a tras cu arma, pentru audieri. Craioveanul le-a spus poliţiştilor că a tras cu arma crezând că tinerii respectivi intenţionau să sustragă bunuri de pe proprietatea sa.

Conform unui comunicat transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Dolj, tânărul în vârstă de 27 de ani, care este deţinător legal al unui pistolul marca Rohm, cu bile de cauciuc, este cercetat pentru uz de armă neletală supusă autorizării, fără drept.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite