UPDATE Cătălin Voicu rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recursul depus de avocaţii senatorului Cătălin Voicu împotriva măsurii de arestare preventivă pentru 30 de zile a fost respins de completul de nouă judecători de la ÎCCJ.

UPDATE 13.10 Completul de nouă judecători de la ÎCCJ a respis recursul depus de senatorul Cătălin Voicu faţă de decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE 11 51: S-a încheiat procesul în care s-a judecat recursul depus de senatorul Cătălin Voicu.

Parlamentarului i s-a făcut rău în timpul şedinţei.

Lucrările şedinţei au fost secrete, la cererea avocaţilor senatorilor

UPDATE 09.38 Senatorul PSD Cătălin Voicu a fost dus cu ambulanţa la sediul ÎCCJ, unde se va judeca, începând cu ora 10:00, recursul depus împotriva măsurii de arestare preventivă.

Avocaţii parlamentarului au depus miercuri recurs la decizia instanţei prin care s-a dispus arestarea preventivă. Potrivit reprezentanţilor instanţei supreme, recursul va fi judecat de către Completul de 9 judecători al ÎCCJ.

Senatorul Cătălin Voicu se află, în prezent, internat la Spitalul Penitenciar Jilava. Senatorului i s-a făcut rău marţi seara, când se afla în arestul Poliţiei Capitalei. Magistraţii de la ÎCCJ a admis marţi cererea procurorilor DNA de arestare a senatorului pentru 30 de zile.

Dacă recursul depus de avocaţii lui Cătălin Voicu este admis, acesta va fi eliberat. În cazul în care magistraţii nu găsesc temei pentru admiterea recursului, senatorul va rămâne în arest pentru 30 de zile, după care instanţa va decide dacă îi prelungeşte mandatul.

Cătălin Voicu este acuzat că ar fi intervenit pe lângă magistraţi sau poliţişti pentru a-şi scăpa unele cunoştinţe, în principal oameni de afaceri, de anumite dosare penale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite