Un pompier, câştigătorul celor 11 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, de duminică, în valoare de aproximativ 11 milioane de euro, lucrează în cadrul unei unităţi a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, generalul de brigadă Viorel Zaharia, norocosul este unul dintre angajaţii instituţiei, are 46 de ani şi este necăsătorit.

Mai citiţi şi:

adevarul.es - Prefectul de Castellon a câștigat la loterie trei ani la rând


Biletul câştigător la Loto 6/49 s-a jucat în Galaţi
Neamţ: Milionar la Loto 5 din 40, aşteptat la Piatra Neamţ
 Iaşi: Europot cu miros de grătar
Biletul câştigător a fost vândut de o ghinionistă


De asemenea, potrivit unor angajaţi ai Inspectoratului, gălăţeanul, pompier de meserie, şi-ar fi dat deja demisia. „Angajatul a cerut ca numele său să nu fie dezvăluit, de teama rakeţilor. În ceea ce priveşte demisia, este un caz sensibil pe care nu pot să-l comentez pentru că nu am acordul angajatului”, a explicat Zaharia.

Potrivit unui comunicat al Loteriei Române, nimeni nu a revendicat ieri premiul câştigat la extragerea de duminică. Acest lucru se poate face doar la sediul Loteriei din Capitală, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 14.00.

Potul în valoare de 11 milioane de euro, al doilea ca mărime din istoria acestui joc, a fost jucat la agenţia Loto din Piaţa Energiei din Galaţi. Preţul biletului, cu trei variante simple şi un număr la Noroc, a fost de 15,7 lei. La aceeaşi agenţie au jucat, în noiembrie 2008, doi bărbaţi care şi-au împărţit atunci marele premiu de aproximativ cinci milioane de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite