Un bărbat a aruncat cu o cărămidă în autocarul jurnaliştilor români de la Expo 2010 Shanghai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a aruncat, vineri, cu o cărămidă în autocarul jurnaliştilor români aflaţi la Shanghai pentru deschiderea Expo 2010, în urma incidentului nicio persoană nefiind rănită.

Bărbatul, un cetăţean chinez, avea cărămida înfăşurată în ziare, astfel că această nu a fost observată de poliţişti.

În urma incidentului, care s-a produs în apropierea locului unde se va desfăşura expoziţia, unul dintre geamurile autocarului s-a crăpat, însă nicio persoană nu a fost rănită, relatează Mediafax.

Bărbatul a fost imobilizat imediat de către forţele de ordine, iar şoferul autocarului a dat declaraţii poliţiştilor.

Vezi GALERIE FOTO cu "Megapolisul verde" al României, de la cea mai mare expoziţie mondială

Expoziţia Mondială Shanghai 2010 se va desfăşura pe durata a 184 de zile, iar organizatorii se aşteaptă la participarea unui număr de peste 200 de ţări şi organizaţii internaţionale şi la aproximativ 70 de milioane de vizitatori.

România participă în perioada 1 mai - 31 octombrie la Expoziţia Mondială organizată la Shanghai, sub genericul "Un oraş mai bun, o viaţă mai bună". Pavilionul României - "Megapolisul Verde" - are forma unui măr verde, sugerând un oraş ecologic.

MAE anunţă că Pavilionul Naţional al României la Expo 2010 Shanghai, China, va fi deschis oficial sâmbătă, 1 mai 2010, ora 11.00 - ora locală (ora 6.00 - ora României), în cadrul unei ceremonii care va cuprinde prezentarea unui program cultural susţinut de ansamblul folcloric Crişana şi fanfara Shavale, un tur al Pavilionului României şi o conferinţă de presă susţinută de Ferdinand Nagy. Tot cu această ocazie va fi inaugurat şi restaurantul românesc care funcţionează în cadrul pavilionului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite