Cu canapeaua la coadă la permise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri nevoiţi să stea toată noaptea la coadă pentru a depune actele ca să susţină examenul pentru permisul auto au adus o canapea în curtea Serviciului Public Permise de

Mai mulţi tineri nevoiţi să stea toată noaptea la coadă pentru a depune actele ca să susţină examenul pentru permisul auto au adus o canapea în curtea Serviciului Public Permise de Conducere Arad.

"Venim de la serviciu şi dimineaţă mergem la serviciu. Cine rezistă să stea în picioare atâtea ore?", ne-a declarat unul dintre tinerii cu canapeaua. Cozile interminabile au apărut în Arad după ce s-a anunţat introducerea examinării pe calculator.

400 de oameni la coadă, noaptea

În trei zile au fost depuse 3.600 de dosare. Pot fi procesate însă doar 100 de dosare pe zi. În noaptea de marţi spre miercuri la coadă aşteptau 400 de persoane. Prefectul de Arad, Gavril Popescu, susţine că aglomeraţia se datorează faptului că oamenii se tem de examinarea electronică.

"Programarea se face individual iar la predarea dosarului candidatului i se fac fotografii digitale. Scanerul pentru fotografii nu poate procesa decât 100 de poze. Ca orice nou sistem nou, acesta generează cozi la început", a declarat Gavril Popescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite