Călăraşi: Un bărbat a murit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit, iar altul este grav rănit, după ce camionul în care se aflau şi care era încărcat cu bitum s-a răsturnat, vineri, pe DN 3 Bucureşti - Călăraşi, în zona Pod 4, de lângă Călăraşi, în urma accidentului traficul desfăşurându-se cu dificultate, pe o singură bandă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor s-a stabilit că şoferul autovehiculului de mare tonaj, încărcat cu bitum, a pierdut controlul volanului într-o curbă, deşi exista un indicator de limitare de viteză, iar camionul a derapat, a intrat în tangaj şi s-a răsturnat pe carosabil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, lt. Mihai Ionescu, pompierii militari au intervenit cu două echipe, SMURD şi descarcerare. La faţa locului, pompierii militari au stropit maşina pentru a preveni aprinderea combustibilului din rezervor.

Reprezentantul ISU Călăraşi a declarat că şoferul, în vârstă de 33 de ani, a decedat pe loc din cauza rănilor, iar pasagerul din dreapta, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi, în stare gravă.

Traficul rutier în zonă a fost blocat şi deviat pe rute secundare, timp de o jumătate de o oră, iar la ora transmiterii acestei ştiri în zonă se circulă pe o singură bandă, alternativ.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite