Un bulgăre de gheaţă de 15 kilograme a distrus un grajd din Valea Sării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bulgăre de gheaţă care cântărea aproximativ 15 kilograme a distrus acoperişul grajdului unui sătean din comuna vrânceană Valea Sării, transmite corespondentul Rompres. Ion Iftimie, de 64

Un bulgăre de gheaţă care cântărea aproximativ 15 kilograme a distrus acoperişul grajdului unui sătean din comuna vrânceană Valea Sării, transmite corespondentul Rompres.
Ion Iftimie, de 64 ani, spune că, în momentul în care bulgărele de gheaţă a căzut peste acoperişul casei sale, cerul era senin, iar termometrul arăta aproximativ 20 de grade Celsius."Vineri după-amiază am scos vitele din grajd şi, la nici un minut distanţă, s-a auzit o bubuitură puternică. Când m-am întors, am văzut bucăţi mari din eternita de pe grajd în mijlocul curţii, iar lângă ele bucăţi de gheaţă. În acoperişul grajdului se făcuse o gaură mare. Am anunţat imediat mai mulţi vecini, că nu mi-am putut explica fenomenul", povesteşte Ion Iftimie. Sătenii din Valea Sării spun că bubuitura s-a auzit pe o rază de aproximativ 800 de metri şi că în viaţa lor nu au auzit de un fenomen asemănător. De remarcat este faptul că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, în judeţul Bacău, sătenii din localitatea Comăneşti, situată la aproximativ 200 de kilometri de comuna Valea Sării, au auzit un bubuit puternic, nimeni neputând preciza provenienţa acestuia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite