Schimb de replici halucinant între Mircea Dinescu şi Andreea Pora: „-Eşti mestecătorul în ciorbă al lui Vanghelie!” – „Eşti nesimţită. Antipatică de la natură!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitaţi în cadrul unei emisiuni tv să dezbată evenimentele din Piaţa Universităţii, discuţia a degenerat iar poetul şi jurnalista au început să se jignească după ce Dinescu s-a enervat că Pora l-a numit moşier.

Invitaţi să comenteze protestele din Piaţa Universităţii, Mircea Dinescu şi Andreea Pora au încins atmosfera cu un schimb de replici nu tocmai academice. Jurnalista l-a clasificat pe poet ca fiind „moşier” care se preface că îi pasă de popor, iar aceasta a fost făcută „nesimţită” şi „antipatică de la natură”.

„Tu ori eşti de dreapta, ori eşti de stânga? Tu eşti ca Iliescu, el m-a făcut pe mine «moşier». Eşti comunistă, de ce mă faci pe mine «moşier»?”, a spus Dinescu.

Replica Andreei Pora nu s-a lăsat aşteptată: „Nu sunt comunistă, dar nici nu-mi plac «vopsiţii» ăştia care plâng pe umărul săracilor”.

Această remarcă l-a înfuriat pe Dinescu, care nu a putut să-şi stăpânească cuvintele.

„Adică, trebuie să ai ciorapii rupţi în picioare ca să fii de stânga? Atât de fraieră eşti tu? E plină Europa de intelectuali normali care sunt de stânga şi o duc foarte bine, stau în centrul Berlinului. Dar când te văd pe tine la Cotroceni, la dineurile lui Băsescu... tu eşti de dreapta de-l lingi în c.. pe Băsescu?”, a răbufnit poetul.

Dinescu s-a văzut nevoit să "rectifice" afirmaţia după ce moderatoarea i-a atras atenţia că a sărit calul.

„Nu-l linge în c.., doar îl laudă. Fiica lui Băsescu are un apartament de un milion de euro. Fratele lui e milionar în euro, aialaltă e la Bruxelles. Eu am 100.000 de euro datorie la bancă. Aşa exploatator cum spui tu că sunt, eu sunt plin de datorii la bănci, pentru că am vrut să construiesc ceva în ţara asta”, a spus Dinescu, care a fost acuzat de Pora că ar fi „sluga lui Vanghelie”.

„Eşti mestecătorul în ciorbă al lui Vanghelie pe 30.000 de euro”, a spus Pora.

Replica nu s-a lăsat aşteptată.

Eşti nesimţită! Eu sunt un om liber, mă întâlnesc şi cu Vanghelie şi cu tine, care eşti antipatică de la natură”, a afirmat Dinescu.
 



Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite