Vodafone pentru alegeri? Mai mulţi clienţi au primit mesaje bizare: "îţi răsplătim fidelitatea...duminica aceasta ai convorbiri gratuite în reţea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile locale din această duminică par să-i fi atras în cursă chiar şi pe operatorii de telefonie mobilă. Una dintre principalele reţele din România răsplăteşte clienţii fideli cu o zi de convorbiri gratuite, în reţea. Când? Duminică, 10 iunie.

Poate fi o pură concidenţă sau nu. Reprezentanţii companiei Vodafone România susţin că ar fi o nouă strategie de marketing.

"Îţi mulţumim că eşti alături de noi şi îţi răsplătim fidelitatea! Duminica aceasta ai convorbiri nelimitate în reţea. Activează oferta specială prin SMS gratuit cu textul duminică la 347 până la 8 iunie", aşa sună mesajul pe care mai mulţi clienţi Vodafone l-au primit. Expeditorul mesajului este "Vodafone".

La solicitarea făcută de reporteri operatorului de telefonie mobilă, pentru a afla detalii despre conţinutul sms-ului, răspunsul oficial al companiei a fost următorul: "Mesajul menţionat face parte dintr-o campanie de fidelizare a clienţilor Cartelei Vodafone, demarată în luna mai. Campania ţinteşte utilizatorii serviciilor prepaid cu vechime mai mare în reţea".  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite