Bucureşti: O aeronavă care efectua o cursă Atena - Bucureşti nu a putut ateriza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avionul companiei Olympic Airlines va reveni, spre seară, la Bucureşti
Avionul companiei Olympic Airlines va reveni, spre seară, la Bucureşti

O aeronavă a companiei elene Olympic Airlines, cu 32 de pasageri la bord, care efectua cursa Atena - Bucureşti, nu a putut ateriza pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", din cauza condiţiilor atmosferice. Cursa a fost redirecţionată către capitala Greciei şi are la bord 32 de pasageri.

"O cursă Atena-Bucureşti a companiei greceşti Olympic Airlines, care urma să ajungă pe Aeroportul Internaţional Otopeni la ora 11.30, nu a mai aterizat, din cauza condiţiile meteo nefavorabile. Aeronava era foarte aproape de aeroport, însă pilotul a anunţat Turnul de Control de la Otopeni că nu poate ateriza, deaorece la sol era ceaţă densă. Pilotul a luat decizia să se întoarcă la Atena", au declarat reprezentanţii Aeroportului "Henri Coandă".

Potrivit acestora, cursa urma să preia de pe Aeroportul Otopeni alţi 14 pasageri, care trebuiau să ajungă în Atena.

"Din informaţiile pe care le avem până în acest moment, cei 32 de pasageri aşteaptă pe Aeroportul din Atena şi compania estimează ca în jurul orei 19.10 aceştia vor fi îmbarcaţi, dar acest lucru de va întâmpla numai dacă condiţiile meteo vor fi favorabile pentru aterizarea în siguranţă", au precizat reprezentaţii Aeroportului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite