Bucureşti: Ministerul Educaţiei anchetează Clubul Sportiv Şcolar 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educaţiei a cerut conducerii Inspectoratului Şcolar al Capitalei să facă o anchetă administrativă pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost organizată masa festivă de Revelion la Clubul Sportiv Şcolar 2, unde în noaptea de 31 decembrie-1 ianuarie s-a produs un incendiu la magazie.

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), în noaptea de 31 decembrie 2009 – 1 ianuarie 2010, în jurul orei ora 4.00, la magazia de echipament şi materiale sportive a Clubului Sportiv Şcolar Nr. 2, situat în Bucureşti, Bulevardul Ferdinand 128, Sector 2, s-a declanşat un incendiu.

"În incinta Clubului se desfăşura masa festivă de Revelion, la care participau cadre didactice şi personal administrativ", a adăugat sursa citată.

Evenimentul a fost anunţat la telefonul de urgenţă 112.

"În numai câteva minute au intervenit operativ echipajele de pompieri, salvare şi poliţie, incendiul fiind stins în scurt timp. Nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite", potrivit comunicatului de presă al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Ministrul Educaţiei a cerut conducerii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, demararea unei anchete administrative pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost organizată masa festivă de revelion.

Activitatea de cercetare se va desfăşura în paralel cu ancheta iniţiată de Poliţie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, a conchis conducerea ISMB.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite