„Fermă de porci“ pe roţi, confiscată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii covăsneni au depistat o autoutilitară care transporta 129 de porci, în greutate totală de 2.500 de kilograme, pentru care nu existau documente de însoţire, provenienţă şi nici autorizaţie pentru transport de animale, acestea fiind confiscate, iar şoferul sancţionat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Covasna, Buzsi Andrea, a declarat, joi, că poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe DN11, o autoutilitară înmatricuată în judeţul Sibiu, care transporta porci.

La controlul asupra actelor, poliţiştii au stabilit că la volan se afla Marius-Ion D., de 26 ani, domiciliat în municipiul Sibiu. Acesta transporta 129 de purcei vii, în greutate totală de 2.500 de kilograme, pentru care nu a putut prezenta documente legale de însoţire, de provenienţă, dar nu avea nici autorizaţie pentru transport de animale.

Poliţiştii l-au dus pe şofer la sediul Direcţiei Sanitar Veterinare Covasna, unde s-a dispus ridicarea animalelor în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu 7.500 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite