A ajuns la spital în noaptea de Revelion după ce a fost muşcat puternic de nas, de un prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Harghita a ajuns la spital în noaptea de Revelion după ce a fost muşcat puternic de nas de un prieten, el urmând să fie supus unei intervenţii plastice.

Potrivit dispecerilor de la Serviciul de Ambulanţă Harghita, incidentul s-a petrecut, după miezul nopţii, în localitatea Rugăneşti. Doi bărbaţi, aflat în stare avansată de ebrietate sărbătoreau trecerea în Nou An şi, la un moment dat, dintr-un motiv necunoscut, unul dintre ei l-a muşcat pe celălalt de nas.

Muşcătura a fost atât de puternică încât i-a smuls vărful nasului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc şi va fi supus unei intervenţii chirugicale plastice. De la miezul nopţii, până dimineaţă, Serviciul de Ambulanţă Harghita a fost solicitat pentru 40 de cazuri.

Zece pacienţi au ajuns la spital în stare avansată de ebrietate, iar alţi trei au avut nevoie de ajutor pentru că au intrat în comă alcoolică. S-au înregistrat şi şase agresiuni corporale cu traume, datorate consumului de alcool. Este vorba de plăgi înţepate în piept dar şi de răni provocate de o sticlă spartă şi de un pahar pe care un tânăr şi l-a zdrobit în mână.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite