DN 10 Buzău - Braşov, blocat în zona localităţii buzoiene Sătuc din cauza aluviunilor de pe versanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul Naţional 10 Buzău - Braşov a fost blocat, luni seară, în zona localităţii buzoiene Sătuc, din cauza unei cantităţi importante de aluviuni scurse de pe versanţi chiar pe carosabil, în urma unei ruperi de nori.

Potrivit agentului Amalia Vlădescu, de la Poliţia Buzău, circulaţia pe DN 10 Buzău - Braşov, în dreptul localităţii Sătuc, a fost blocată de aluviunile scurse de pe versantul din apropierea drumului, în urma unei ruperi de nori.

Conform sursei citate, un filtru de Poliţie a fost instituit la ieşirea din oraşul Buzău, poliţiştii rutieri informându-i pe şoferi că drumul este blocat şi că ar fi bine să încerce variante ocolitoare.

În zonă, sunt aşteptate utilaje de la Drumuri Naţionale care să cureţe şoseaua de aluviuni, însă la ora actuală nu se poate aprecia cât va dura operaţiunea şi nici când va fi reluat traficul pe DN 10 Buzău - Braşov.

Şoferii care sunt în tranzit la ora actuală, când DN 10 Buzăi - Braşov este blocat la Sătuc, pot folosi ruta ocolitoare Berca - Săpoca - Mărăcineni - Buzău, pe drumul judeţean 203 K.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite