Între o boală mortală şi incompetenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de numai şapte ani are nevoie de ajutor. Dencsak Edvard-Istvan, din Peleş, judeţul Satu Mare, a fost diagnosticat, în urmă cu patru ani, cu leucemie. După tratamente repetate

Un copil de numai şapte ani are nevoie de ajutor. Dencsak Edvard-Istvan, din Peleş, judeţul Satu Mare, a fost diagnosticat, în urmă cu patru ani, cu leucemie.

După tratamente repetate într-o clinică din Cluj, starea copilului s-a îmbunătăţit. La scurt timp, medicii le-au dat părinţilor vestea cea bună: a scăpat de leucemie. Anul acesta, în iulie, copilului i s-a făcut rău şi a fost transportat la urgenţe, în Satu Mare.

Decizie greşită

“În acel moment, mi-au spus să îl internez pentru că trebuie operat de hernie. Am refuzat pe loc şi am decis să mergem în Cluj, pentru noi analize. Mă bucur că nu mi-am lăsat copilul pe mâna medicilor. Acum el era operat pentru o boală pe care nici măcar nu o are”, a declarat mama copilului, Rita Dencsak.

La Cluj, acesta a fost diagnosticat din nou cu leucemie. Medicii au sfătuit părinţii să-şi opereze copilul în Italia. Operaţia ar ajunge la suma de 150.000 de euro. Părinţii nu au aceşti bani şi de aceea speră să fie ajutaţi. Au fost deschise două conturi la Raiffeisen Bank, în lei - IBAN RO44RZBR0000060005226543 şi în euro - RO61RZBR0000060010957094.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite