11 biblioteci în căminele studenţeşti de la „Cuza”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii care locuiesc în căminele Universitătii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi vor beneficia de 11 biblioteci noi din ianuarie. Actualele săli de lectură se vor transforma în

Studenţii care locuiesc în căminele Universitătii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi vor beneficia de 11 biblioteci noi din ianuarie. Actualele săli de lectură se vor transforma în mini-biblioteci a câte 500 de cărţi, unde tinerii vor găsi informaţii din domenii ca: literatură, filosofie, ştiinţe politice, drept, psihologie şi artă.

„Vom avea toate condiţiile necesare pentru a învăţa. Era de aşteptat ca şi noi, căminiştii, să putem studia în linişte într-un loc unde putem avea acces la diverse cărţi de interes general", ne spune Carmen Nistor, o studentă care locuieşte în căminul C5 din Campusul „Titu Maiorescu".

Ca „bibliotecari" vor fi angajaţi, cu jumătate de normă, studenţi care vor fi responsabili şi de împrumutul cărţilor în camera de cămin. Mini-bibliotecile vor fi dotate cu 24 de calculatoare, 12 imprimante, 12 copiatoare şi 12 televizoare.

Proiectul, în valoare de 200.000 lei, a fost finanţat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite