Un australian are patru copii cu propria fiică, pe care a violat-o timp de 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un australian are patru copii cu propria fiică, pe care a violat-o 30 de ani
Un australian are patru copii cu propria fiică, pe care a violat-o 30 de ani

Un bărbat australian, despre care se presupune că ar fi tatăl a patru copii, proveniţi dintr-o relaţie incestuoasă cu fiica sa, pe care ar fi violat-o în mod repetat timp de peste 30 de ani, a fost arestat, potrivit informaţiilor furnizate de presa locală, transmite CNN.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a început abuzurile faţă de fiica sa în anii 1970, când fata avea numai 11 ani, şi s-au repetat zilnic şi ar fi continuat până în anul 2007, potrivit cotidianului Herald Sun, care a raportat cazul.

În urma acestor violuri repetate au rezultat patru copii , toţi suferind de diverse malfomarţii la naştere. Unul dintre copii a murit ulterior.

Autorităţile din sud-estul statului Victoria din Australia nu au confirmat pentru CNN informaţiile prezentate de ziarul Herald Sun, invocând texte legale care interzic dezvaluirea de informaţii care ar putea duce la identificarea bărbatului în cauză. Singurele informaţii date de funcţionarii de la Curtea naţională din Melbourne au fost acelea că bărbatul a fost arestat pentru viol şi incest.

Ministrul pe probleme şi servicii comunitare a statului Victoria din Australia, Lisa Neville, a declarat pentru CNN că agenţia pe care o conduce investighează cazul. Ca părinte, aceasta nu poate fi decât o groaznică şi terifiantă poveste, a spus ea.

Cazul a făcut senzaţie în Australia, fiind comparat cu cel al lui Josef Fritzl, bărbatul de 73 de ani din Austria, care şi-a ţinut încuiată fiica în pivniţa casei timp de 24 de ani şi cu care a făcut şapte copii.

Presa locală australiană a mai comparat cazul şi cu cel al lui Jaycee Lee Dugard, femeia care a fost răpită din South Lake Tahoe din statul american California la vârsta de 11 ani, ţinută prizonieră timp de 18 ani şi cu care răpitorul a făcut doi copii.

Suspectul din cazul petrecut în Australia a negat răpirea fiicei sale, dar a fost arestat după ce testele DNA au spus altceva.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite