DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Antena 3, amendată cu 150.000 de lei în „cazul Gâdea“. CUM ŢI SE PARE DECIZIA?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3
Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3

Consiliul a decis amendarea postului de televiziune Antena 3 pentru „limbaj injurios". Propunerea sancționării cu 150.000 de lei a trecut cu șase voturi „pentru" și trei „împotrivă".

UPDATE Ora 17.50

ALTE REACŢII DE PE FACEBOOK. Ia uitaţi ce spune Daniela Giurgea: O GOLĂNIE IEFITINĂ.CINEVA CARE A ÎNFRUNTAT SISTEMUL CU CURAJ ŞI A APĂRAT PERSOANE NEAJUTORATE ŞI INSTITUŢIA LA CARE LUCREAZĂ AU FOST PERSECUTATE FĂRĂ MOTIV.FELICITĂRI PENTRU CURAJ ŞI NU VĂ OPRIŢI SĂ APĂRAŢI ŞI ALTĂ DATĂ OAMENII NEVINOVAŢI ŞI NEVOIAŞI DIN ŢARA ASTA.PÂNĂ LA URMĂ VEŢI INVINGE".

Elena Helen dă vina pe Traian Băsescu pentru toate necazurile care se bat asupra „anteniştilor“: „Baietii presedintelui se chinuie sa scape de antena 3 :-) Numai intr-un stat totalitarist si opresiv se inchid televiziuni si se ingradeste libertatea presei..Dar ce ne mira ? Toate serviciile din tara asta ,justitia ,jandarmeria ,televiziunile ,o mare parte din presa sunt aservite puterii...Antena 3 e pe dos ,incurca ,trebuie eliminata :-):-):-)“.

Evident, nu lipsesc nici contestatarii cunoscutului realizator tv, cum ar fi Daniel Mario: „Tot ce stie gadea sa faca e sa intoxice si sa ureasca... Personal nu cred ca se suporta deloc...:) nu poti sa ai atata venin in tine si inca sa functionezi la parametrii normali. E circ nu emisiune... Totuși de admirat capacitatea sa de a il servi pe voiculescu chiar in halu asta ! Sa te demiti in așa fel ca jurnalist pt șeful tau..."

Urmăreşte AICI întreaga discuţie de pe Facebook

Membrii CNA s-au hotărât: 150.000 de lei amendă pentru Antena 3

Decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului a strânit reacţii de tot felul pe pagina de Facebook a cotidianului nostru.„Este putin 150.000 de lei...", a scris Adrian Florin Ciuhan. „Are Voiculescu bani, nu-l plangeti!!!", a contracarat Imi pasa de Romania.

Silviu Ianăş este de acord cu decizia CNA: „nu e deloc cenzura, limbajul lui Gadea e de mahala , merita amenda asta si pt alte injurii de pana acum!"


Şi Gabriela Ivancenco spune că decizia ca postul Antena 3 să fie amendat este una cât se poate de corectă: „e corecta nu are voie sa jicneasca pe nimeni ,el si cu madam grecu sa faca emisiuni pentru voiculescu ,eu schimb deindata postul cind le aud istericalele".

În schimb, Aly Lavinia Ana nu înţelege de ce s-a luat o astfel de hotărâre: „Cand a zis Basescu tiganca imputita ce trebuia sa primeasca???".

ALTE REACŢII DE PE FACEBOOK

Aurica Luana: „De ce te bucuri Silviu Ianas? Pt ca Antena 3 este singurul post de telev.care mai spune adevarul si care informeaza poporul de toate ticalosiile pe care le fac pdl-istii acestia nesimtiti!!!!Eu cred ca ordinul era sa inchida postul,dar nu au indraznit,pt ca era clar ca ieseau mii de oameni in strada si nu cred ca le era(guvernantilor) prea usor de data asta!!!!!!!JOS BASESCU SI TOT GUVERNUL ASTA DE TRADATORI DE TARA SI NEAM!!!!!!"

Mariana Vadan: „Cenzura e una, lipsa de bun simt este alta. Cum poate cineva sa-si permita sa jigneasca intr-o discutie publica in felul in care a facut-o agariciul asta? Nu conteaza cine este le celalalt capat si ce-ti spune, in emisiune esti gazda, nu-ti insulti musafirii. Este lipsit de cei 7 ani de acasa. Din pacate nu cred ca se va schimba. Stie ca scandalul ii va creste numarul de telespectatori si este asumat. Ei stiau sigur ca vor fi amendati."

Silviu Ianăş: „Aurica Luana e cred ca tu esti un pui de securista a lui Felix motanel de tii cu fraierii aia care jicnesc 24 de ore din 24. Cred ca ai creierul spalat deja, eu ma bucur de fiecare data cand antanele sunt amendate pt ca nu arata deloc realitatea, sunt doar niste frustrati pe care felix ii manipuleaza dupa bunul lui plac.Daca stai doar 5 minute cu tv-ul pus pe antena 3 nu faci altceva decat sa-ti strici ziua si sa acumulezi intr-un timp foarte scurt o gramada de nervi.Ramai tu pe antene si line-i tu in poponetz pe felix si gloata lui de lingai !!!"

Aşteptăm să vă exprimaţi şi dumneavoastră punctul de vedere în secţiunea de comentarii de la finalul acestui text.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite