Bucureştenii din cartierul Andronache blochează circulaţia din cauza unei pene de curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei pene de curent, peste 50 de locuitori din cartierul Andronache protestează. Aceştia au blocat circulaţia şi a fost necesară intervenţia jandarmilor pentru dispersarea acestora, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, citat de Realitatea TV.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a solicitat, joi seară, reprezentanţilor ENEL să rezolve în cel mai scurt timp avaria care a lăsat în beznă cartierul Andronache.

"În urma sesizărilor cetăţenilor, referitoare la pana de curent produsă în cartierul Andronache, primarul general Sorin Oprescu a luat de urgenţă legătura cu reprezentanţii ENEL şi le-a solicitat acestora să rezolve în cel mai scurt timp avaria", se arată într-un comunicat transmis Agerpres de Serviciul pentru relaţia cu mass-media al PMB.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii ENEL l-au informat pe edilul general că avaria s-a produs din cauza împuşcării unui cablu, iar şapte puncte au rămas fără electricitate.

Defecţiunea a survenit în urma infiltrărilor de apă din ultimele ore.

Comunicatul de presă precizează că cele şapte puncte sunt legate în serie, motiv pentru care nu se poate asigura alimentarea alternativă cu energie electrică.

"Reprezentanţii ENEL au trimis în teren toate echipele şi l-au asigurat pe primarul general că, în aproximativ două ore, se va remedia defecţiunea", mai precizează comunicatul PMB.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite