A lovit o femeie şi a intrat cu maşina într-o ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr turmentat a făcut ravagii la volanul unui Mercedes în curtea Spitalului de Urgenţă

Totul a pornit de la o distracţie. Tudorel Rădoi se pare că a băut câteva pahare în plus alături de prietenul său, Gabriel Ionescu (25 de ani). Potrivit declaraţiilor celui dintâi, după ce prietenul său a căzut din picioare din cauza stării avansate de ebrietate, Rădoi a pornit spre Spitalul de Urgenţă, unde a intrat în mare viteză pe poarta unităţii medicale. Dat fiind că bariera de la intrarea în spital nu era pusă, tânărul şofer a lovit din plin o femeie care se afla în trecere prin curtea spitalului şi a intrat cu autoturismul Mercedes pe care îl conducea într-o ambulanţă staţionată în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe.

„Am căzut la pământ şi mi-am spart capul“


„Eu mă duceam spre serviciu. Lucrez ca îngrijitor la o firmă de construcţii din cartierul Craioviţa şi am luat-o pe scurtătură prin curtea spitalului ca să ajung în staţia de autobuz. În timp ce mă deplasam, un autoturism a venit în mare viteză şi m-a izbit din plin. Am căzut la pământ şi mi-am spart capul“, a declarat Mariana Curcă (41 de ani). În urma teribilismului tânărului şofer, femeia s-a ales cu multiple traumatisme. „Pacienta a fost îndrumată imediat către secţia de traumatologie, dar nu a prezentat răni grave. Astfel, concluziile medicale au fost traumatism cranio-cerebral minor, plagă occipitală şi o contuzie a gleznei drepte“, a declarat medicul Cristina Geormăneanu.
Rudele victimei, alarmate, au venit într-un suflet la spital. „Ne-au sunat de la spital să venim repede, pentru că Mariana a fost călcată de maşină chiar în curtea unităţii. Ştiu doar că soţia mea a ieşit azi-dimineaţă pe uşă să plece la serviciu şi am venit după ea la spital. Ce om să fii, să vii cu viteza aceea şi s-o loveşti atât de rău“, ne-a spus Ştefan Curcă, soţul victimei.
Pe de altă parte, şoferul Mercedesului nu părea prea afectat de incidentele provocate. „Trebuia să-mi aduc prietenul grav rănit la spital, repede. Ce-am făcut, doar n-am omorât-o?“, a declarat Tudorel Rădoi.

Urmărit penal pentru vătămare corporală


„Pacientul de 25 de ani, pasager în automobilul buclucaş, s-a prezentat la secţia de ortopedie cu o contuzie la mâna stângă”, a mai precizat medicul Cristina Geormăneanu.
Din primele cercetări ale poliţiei, şoferul automobilului se afla în stare avansată de ebrietate. „Poliţia s-a deplasat imediat la faţa locului, iar după testarea şoferului cu aparatul etilotest, s-a stabilit că R. Tudorel avea o alcoolemie de 0,73 % alcool pur în aerul expirat. S-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi conducere în stare de ebrietate. Cercetările pentru stabilirea exactă a circumstanţelor incidentului sunt în curs, la această oră“, a declarat Florentina Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite