Adrian Mititelu, audiat la DNA Piteşti în dosarul Solomon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu, ieşind din sediul DNA Piteşti
Adrian Mititelu, ieşind din sediul DNA Piteşti

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din Piteşti în dosarul în care primarul Craiovei, Antonie Solomon, este acuzat de luare de mită.

Adrian Mititelu este audiat în acest moment de procurorii de la DNA Piteşti. Potrivit unor surse din interiorul DNA, finanţatorul Ştiinţei este audiat de aceeaşi procurori care l-au interogat şi pe Antonie Solomon, primarul Craiovei. Finanţatorul Universităţii Craiova a primit "invitaţia" la DNA Piteşti luni  dimineaţă.

UPDATE: Mititelu a sosit la DNA Piteşti în jurul orei 16.00 şi nu a făcut declaraţii.

Magistraţii au decis la începutul săptămânii rămânerea în arest a edilului Craiovei, ANtonie Solomon. Acesta va rămâne în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş şi în următoarele 20 de zile.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins ieri recursul formulat împotriva mandatului de arestare preventivă emis pe numele primarului Craiovei Antonie Solomon.

Potrivit procurorilor de la DNA, în cursul lunilor februarie - martie 2006, primarul municipiului Craiova ar fi primit 40.000 de euro mită pentru a emite, cu încălcarea normelor legale, autorizaţia de construcţie pentru hipermarket-ul PIC Craiova.

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite