Special adevarul.ro: Arhitecţii români Daniel şi Maximilian Zielinski au vorbit despre haosul arhitectonic din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi arhitecţi români care au redesenat Parisul, fraţii gemeni Daniel şi Maximilian Zielinski, au fost invitaţi la special adevarul.ro să vorbească despre haosul arhitectonic din Bucureşti.

Daniel şi Maximilian Zielinski au vorbit despre proiectele lor şi şi-au spus părerea cu privire la posibilitatea dezvoltări din punct de vedere architectural a României intr-o dezbatere moderată de Carmen Constantin.

"Locuim în Londra dar am venit în vacanţă cu câtiva prieteni să le arătăm ţara. Amicii nostri au fost impresionaţi de Casa Parlamanetului, in special de mărimea clădirii şi mai puţin de stilul architectural ", au povestit Daniel şi Maximilian Zielinski.

"Ne-am început studiile în România, la Bucureşti în cadrul Universităţii de Arhitectură Ion Mincu şi le-am terminat în Germania. Am avut un avantaj, când am ajuns acolo, eram foarte bine pregătiti", au declarat arhitecţii.

La întrebarea moderatorului cu privire la o posibilă schimbare din punct de vedere architectural a Bucureştiului Daniel şi Maximilian Zielinski au spus că aceasta se va realiza în timp: "Cred că Bucureştiul este într-o continuă schimbare, însă necesită mult timp şi o planificare prealabilă. Bucureştiul va continua să se dezvolte şi sunt convins că este pe un drum bun." În ceea ce priveşte banii care ar trebui investiţi Daniel şi Maximilian au spus că investiţia trebuie să se facă treptat.

În încheiere arhitecţii au declarat: "Nu introducem niciodată elemente din arhitectura românească, în alte construcţii pe care le facem în lume".

Citeşte şi:
Doi arhitecţi români au redesenat Parisul

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite