Băsescu transmite din SUA un mesaj pentru fiicele sale: vrea nepoţei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Tânjesc mai mult după nepoţei, decât îmi aduc aminte de fete", a spus preşedintele după ce s-a pozat cu doi bebeluşi la Chicago.

Preşedintele Traian Băsescu a spus sămbătă seara, la o întâlnire cu românii de la Chicago, unde s-a pozat cu doi bebeluşi, că tânjeşte şi el după "nepoţei".
După ce a vizitat Catedrala Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de la Chicago, preşedintele a fost abordat de cei aproximativ 50 de români localnici care au fost prezenţi, aceştia punându-i diverse întrebări şi cerându-i să facă fotografii cu ei.

În braţele preşedintelui au ajuns pentru fotografii şi doi bebeluşi . Aceştia s-au făcut auziţi prin scâncete prezenţa în timpul serviciului religios ţinut în catedrală, iar şeful statului a întrebat la sfârşitul slujbei de ei.

În timp ce se fotografia cu o fetiţă, căreia i-a aranjat grijuliu boneţica, o doamnă l-a întrebat pe preşedinte dacă nu îşi aduce aminte de perioada când erau mici cele două fiice ale sale, Ioana şi Elena. "Am avut, doamnă, fete, dar aştept şi eu un nepoţel. Când îi văd pe ăştia mici, tânjesc mai mult după nepoţei, decât îmi aduc aminte de fete", a spus preşedintele.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite