UPDATE O casetă misterioasă i-a picat în maşină lui Vântu, în timp ce stătea la semafor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ovidiu Vîntu
Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vântu susţine că o înregistrare între Sebastian Ghiţă şi Sorin Enache i-a fost aruncată din mers de un angajat SRI necunoscut. Instanţa se gândeşte dacă va admite înregistrarea ca probă.

UPDATE16:45 Judecătorii au deliberat şi au admis ca probă înregistrarea depusă la dosar de către Sorin Ovidiu Vântu.

UPDATE: Sorin Ovidiu Vîntu a depus azi, la Curtea de Apel Bucureşti, în cadrul procesului în care este judecat pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, o casetă cu o înregistrare audio, primită de la o persoană necunoscută din SRI, care "clarifică întregul caz".

La primul termen al recursului, Sorin Ovidiu Vântu a declarat că, în urmă cu câteva zile, pe când se afla în maşină la un semafor, s-a apropiat de el un bărbat, probabil angajat al SRI, care i-a aruncat pe geamul deschis o înregistrare audio. În acea înregistrare apar Sebastian Ghiţă şi Sorin Enache, iar Vîntu a solicitat instanţei să o admită ca probă, pentru că această înregistrare 'clarifică întregul caz'.

Întrebat de judecători de unde ştie că acea înregistrare este de la SRI şi cum de această instituţie îl ajută, deşi anterior el declarase că este urmărit de SRI, Vîntu a răspuns: 'Sunt şi securişti de bine. Probabil că acel domn, nemulţumit de ceva, a decis să mă ajute. Numai SRI are tehnica necesară să facă acea înregistrare'.

Cei trei judecători ai completului au întrerupt procesul, pentru a decide dacă admit înregistrarea ca probă.

Instanta a decis ca din pedeapsa de 6 luni să se scada perioada in care SOV a fost în arest preventiv, adică 49 de zile. Lui Sorin Ovidiu Vântu i s-a mai interzis şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi de a ocupa o funcţie în cadrul autorităţilor publice. Instanţa a decis ca Vântu să îi plătească lui Sebastian Ghiţă suma de 100.000 lei drept daune morale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite