Top 3 îmbolnăviri din cauza mandatelor de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Sechelariu a fost internat sub pază
Dumitru Sechelariu a fost internat sub pază

Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, judecătoarea Maria David şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi-au făcut loc pe podiumul celor care li se face rău în special când se află faţă în faţă cu anchetatorii.

În primăvara lui 2010, fostul primar al Bacăului primea o veste proastă din partea procurorilor. DNA au emis ordonanţă de reţinere, luni seară, pe numele lui Dumitru Sechelariu, iar acestuia I s-a făcut rău cînd a aflat. Acesta a fost internat în spital sub pază, la terapie intensivă. Sechelariu fusese internat după ce suferise un preinfarct. Asta nu i-a oprit pe procurori să ceară însă judecătorilor arestarea sa preventivă pentru 29 de zile.

Dumitru Sechelariu, internat după ce a fost reţinut de DNA

Leşin în faţa colegilor

Judecătoarea Maria David, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost reţinută de procurorii anticorupţie la sfârşitul lunii februarie a acestui an. Procurorii au adunat probe împotriva ei şi o acuzau de traffic de influenţă. Când a fost dusă la arestare, chiar la instanţa unde lucre, Mariei David I s-a făcut brusc rău şi a leşinat chiar în faţa colegilor care dezbăteau propunerea de arestare făcută de procurori. Maria David a mai leşinat ulterior de mai multe ori în faţa colegilor care dezbăteau dosarul ei.

Judecătoarea Maria David a leşinat din nou înainte de audierea denunţătorilor ei

Are probleme cu inima când vede procurorii DNA

Cel mai recent caz este cel al lui Constantin Nicolescu. Acesta a fost scos pe targă din birourile procurorilor DNA Argeş, acolo unde era audiat pentru suspiciuni legate de folosirea unor fonduri europene.
Este a doua oară când Nicolescu se îmbolnăveşte brusc când dă ochii cu procurorii. În ianuarie 2012, acesta a ajuns chiar şi pe masa de operaţie după ce a aflat că judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, s-a prezentat la DNA, însă în scurt timp i s-a făcut rău şi a fost scos pe targă

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite