Se reia procesul lui “Miky Şpagă” la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serban Mihailescu la Curtea Suprema
Serban Mihailescu la Curtea Suprema

Serban Mihăilescu are astăzi primul termen al recursului, după ce la sfârşitul anului trecut a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare.

Fostul consilier al ministrului coordonator al Secretariatului General al Guvernului, Şerban Mihăilescu are astăzi primul termen al recursului formulat după ce prima sentinţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i-a fost nefavorabilă. Completul de trei judecători a decis în luna decembrie a anului trecut să-l condamne la un an de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Şerban Mihăilescu, zis “Miky Şpagă”, a formulat recurs la această decizie la completul de cinci judecători.

Procurorii anticorupţie susţin că faptele au fost comise în perioada 2002-2003. Anchetatorii au menţionat că Mihăilescu a primit armele de la Fănel Păvălache, în schimbul numirii acestuia în poziţia de consilier al ministrului coordonator al Secretariatului General al Guvernului, armele fiind estimate la 264 de milioane de lei vechi.

Citeşte şi Şerban Mihăilescu, zis Miki Şpagă, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite