MRU: "Parteneriatul meu cu PDL continuă, iar ultimul cuvânt va fi peste ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebat la Zalău dacă va intra în PDL sau dacă va candida pentru o funcţie în acest partid, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că parteneriatul lui cu PDL continuă.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Zalău, că parteneriatul lui cu PDL continuă, pentru că au deocamdată un drum şi un ţel comun, susţinând că "ultimul cuvânt va fi peste ani".

"Parteneriatul meu cu PDL continuă, iar ultimul cuvânt va fi peste ani. Avem deocamdată un drum comun şi un ţel comun. Ce va urma, rămâne de văzut. Visul meu este să existe o opoziţie unită, care să devină putere. Venim cu gândul că am plătit toţi foarte greu pentru ca România să nu se prăbuşească", a spus Ungureanu.

Potrivit lui Ungureanu, PDL a fost partidul care l-a sprijinit, iar Guvernul condus de el nu a promis oamenilor ce nu a putut da. “Politica este unul din cele mai frumoase acte de patriotism faţă de ţară. În cele 90 de zile de guvernare, n-aţi auzit din partea noastră promisiuni, nu ne-aţi auzit oferindu-vă ce nu putem da. Este asta o dovadă de morală? Da!", a declarat Ungureanu.

Ungureanu a declarat că s-a aflat miercuri la Zalău pentru că îl leagă o mare prietenie de preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, fost ministru al Economiei, dar şi pentru că vrea să plătească o datorie de suflet faţă de acesta, pentru că i-a fost solidar în Guvernul condus de el.
"Îl pot răsplăti arătându-i solidaritate în lupta cu răul. Nu e doar prietenie, e solidaritate, lucru care va face România nouă, curată", a afirmat Ungureanu.

Lansarea candidaţilor PDL Sălaj a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, la aceasta participând aproape 800 de persoane.
Deputatul PDL Lucian Bode declara, vineri, că Mihai Răzvan Ungureanu va participa la lansarea candidaţilor PDL Sălaj pentru alegerile locale, menţionând totodată că fostul premier a fost invitat la evenimente similare ale PDL din alte judeţe.

Bode spunea că, din câte ştie, Ungureanu a fost invitat la lansările candidaţilor PDL din judeţele Maramureş, Bacău, Călăraşi.
"Domnul Mihai Răzvan Ungureanu, chiar dacă nu este membru PDL, este un om politic iubit şi respectat la nivel naţional", mai declara Bode.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că el nu a fost informat de prezenţa lui Mihai Răzvan Ungureanu la lansarea candidaţilor PDL Sălaj, "dar, dacă e prezent, cu atât mai bine".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite